Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Konsolidētās TV skatītākais kanāls septembrī – LTV1

Konsolidētās TV septembra programmu topa pirmajā vietā – “de facto”!

Konsolidētās TV skatītākais kanāls šī gada septembrī bija LTV1, kura skatīšanās laika daļa bija 12,2%. Otrs skatītākais bija kanāls TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 10,9%. Savukārt trešais skatītākais kanāls bija PBK, kura vērošanai veltīti 7,8% no kopējā TV skatīšanās laika.

Konsolidētās TV septembra programmu topa pirmajā vietā – “de facto” kanālā LTV1, kuru vēroja vidēji 8,6% jeb 157 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem. Programmu topa otrajā vietā ierindojās “X faktors 4” kanālā TV3, kuru vēroja vidēji 8,1% jeb 148,5 tūkstoši skatītāju. Savukārt trešā skatītākā TV programma septembrī bija “Saimnieks meklē sievu 6” kanālā TV3, kuru vēroja vidēji 7,8% jeb 142,5 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem.

Kantar mediju klientu direktors Oskars Rumpēters norāda, ka viens TV skatītājs septembrī pie TV ekrāna pavadīja vidēji 4 stundas, tas bija par 12 minūtēm mazāk nekā augustā. Lai arī vidēji dienā pavadītais laiks pie TV ekrāniem, salīdzinot ar augustu, samazinājies, vidējais dienas TV skatītāju skaits ir pieaudzis. Augustā ik dienu vidēji TV vēroja 60,1% Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem, savukārt septembrī – 62,7%.